INDIAI NYERS HAJ

AFROline

INDIAI NYERS HAJ

Az indiai haj kiváló minősége, valamint kedvező ára miatt kedvelt termék. A nyers indiai haj sötét árnyalatú, és vastagabb szálú, mint az európai embereké. Legtöbbször hullámos, néha egyenes struktúrájú. Ez a típusú haj festetlen, az indiai nők nem festik a hajukat, ezért a haj festése során a hajon okozott szerkezeti változásoktól, sérülésektől mentes. Az indiai haj: NATÚR, vegyszerektől mentes hajtípus. A nyers copfban lévő indiai póthaj festetlen eredeti, szálirányos, kézzel feldolgozott, tisztított fertőtlenített 100% emberi haj, hajdúsításhoz, hajhosszabbításhoz.

 

Az AFROline indiai nyers haj copfban, natúr színekben, fekete, vagy sötét barna árnyalatokban kaphatók. A nyers haj festhető, színezhető, a megfelelő szakértelemmel. 40 cm és 1 m-es hosszúság között vásárolható meg. Az indiai haj géppel felfűzött (tresszelt), és keratin véggel tincsezve is kapható, melyekről bővebb tájékoztatás, a megfelelő menüpontokban található. Az indiai haj minden hajhosszabbítási, és hajdúsítási technológiához alkalmas póthaj.

 

Szükség szerint egyedi méretben, saját fejmérethez igazítva, kézzel felfűzzük, (feltresszeljük), amennyiben alkalmi viselethez szükséges tresszcsatokkal is ellátjuk az indiai nyers hajat! Hőillesztéshez, köröm alakú véggel, mikrogyűrűzéshez, O véggel az indiai nyers haj keratinozását, tincsezését ígény szerint elkészítjük.

 

AFROline Indiai haj logó

Áraink:


Indiai haj nyers 40 cm (1 dkg): 3.080.- Ft
Indiai haj nyers 50 cm (1 dkg): 3.380.- Ft
Indiai haj nyers 60 cm (1 dkg): 3.690.- Ft
Indiai haj nyers 70 cm (1 dkg): 4.160.- Ft
Indiai haj nyers 80 cm (1 dkg): 4.680.- Ft
Indiai haj nyers 90 cm (1 dkg): 5.180.- Ft

Az indiai haj árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

AFROline indiai nyers haj méretek.

Kezelhetőségben, a haj szerkezetében és minőségében az indiai haj hasonlít leginkább az európai haj minőségéhez. Felhasználása szakértelmet igényel. A rövid, vagy ritkának vélt haj dúsításához, hosszabbításához, esetleg extrém melírozott frizurák elkészítéséhez ajánlott "A" minőségű, I.osztályú, selymes tapintású, szálirányos haj. Az indiai haj, mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.

Új szín

EZÜST INDIAI NYERS HAJ

A nyers indiai hajat a mai divatnak megfelelő "grany hair" EZÜST színben forgalmazzuk. 60 cm-es hosszabban nyersen copfban kapható. Minden hajhosszabbítási technikához alkalmas haj.

Szükség esetén feltresszeljük, feltincsezzük, bármelyik hajhosszabbításhoz előkészítjük.


Áraink:

Indiai haj nyers EZÜST 60 cm (1 dkg): 4.980.- Ft

TRESSZELT INDIAI HAJ
 
NYITVARTÁS: H-Szo: 9-20 óráig
Segíthetünk?