ÁZSIAI HAJ

AFROline

TRESSZELT ÁZSIAI PÓTHAJ

Az ázsiai haj kiválóan alkalmas hajdúsításhoz, valamint hajhosszabbításhoz. I.osztályú, szálirányos festett eredeti emberi haj. Az eredeti emberi hajak közül az ázsiai hajnak az ára a legkedvezőbb.

A gépi felfűzésű sorok a vendég fejének méretéhez igazíthatók, a kívánt méretre feldarabolhatók, ilyenkor a gépi tresszelés végeit meg kell erősíteni, el kell dolgozni. Az ázsiai haj minden hajhosszabbítási, és hajdúsítási technológiához alkalmas póthaj. Hajfelvarráshoz előkészített ázsiai tresszelt haj alkalmas a csatos póthaj elkészítéséhez is.

 

Az ázsiai emberek haja erős, vastag szálú, és minden esetben egyenes, selymes tapintású. Kezeletlen állapotában fekete színű. Az AFROline ázsiai haj gépi felfűzésű 1 sorban kb. 1-1,5 méter hosszban van felfűzve. A felfűzött már vegykezelt haj festése színezése nem ajánlott. Az ázsiai haj, mint minden haj különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.Ázsiai haj TRESSZELT 1# FEKETE AFROline
1# FEKETE
Ázsiai haj TRESSZELT 4# NAGYON SÖTÉTBARNA AFROline
4# NAGYON S. BARNA
Ázsiai haj TRESSZELT 10# SÖTÉTBARNA AFROline
10# KÖZÉPBARNA
Ázsiai haj TRESSZELT 18# VILÁGOSBARNA AFROline
18# VILÁGOSBARNA
Ázsiai haj tincsezett 24# SÖTÉTSZŐKE AFROline
24# SÖTÉTSZŐKE
Ázsiai haj tincsezett 613# SZŐKE AFROline
613# SZŐKE

Csatos hajhosszabbításhoz, a kívánt méretre feldarabolva, hosszabb, (25-30cm) sorok esetén 4db, rövidebb, (18-24cm) soroknál 3db, a fej oldalsó, és tarkó részre kerülő póthaj esetén, 1-2 tresszcsattal rögzíthető garnitúrát alakíthatunk ki a hajból. Egy csomag, egy teljes hajhosszabbításhoz elegendő hajat tartalmaz.

A tresszelt ázsiai hajak megvásárolhatók üzletünkben, vagy a GLS futárszolgálattal, utánvétes csomagként házhoz szállítással, és viszonteladói hálózatunkon keresztül, partnereinknél. Megrendelését, amennyiben házhoz szállítással szeretné megvásárolni termékeinket, a megrendelő űrlapunk kitöltésével, e.mail küldésével, vagy telefonszámainkon juttathatja el cégünk részére.

Áraink:


Ázsiai haj tresszelt 45 cm (100gramm): 31.800.- Ft
Ázsiai haj tresszelt 65 cm (100gramm): 44.400.- Ft

A tresszeletl ázsiai haj árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.


20.000.- Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan!

AFROline ázsiai haj méretek.

INDIAI HAJ TINCSEZETT
INDIAI HAJ TRESSZELT
 
NYITVARTÁS: H-V: 9-20 óráig