FÉRFI HAJFONÁS

AFROline

Hajfonás férfiaknak

Tartós hajfonás a divatos fesztiválozók és koncertlátogatók számára!

Férfi Hajfonás a sportos életmódhoz.
AFROline hajfonás férfiaknak

Ígérjük, hogy segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb és legkreatívabb hajfonás variációkat, amelyek kiemelik egyedi stílusodat és személyiségedet.
Nagyon divatos a férfiak körében a hajfonás, mert számtalan egyedi stílus kialakítására ad lehetőséget, praktikus, sokáig megőrzi esztétikusságát, kevés gondozást ígényel, és a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét hosszú távon. Sok férfi híresség él a hajfonás adta lehetőségekkel. Példa ként említenénk: Hamiltont a Forma 1 világbajnokát, David Beckhamet, az angol futball kiválóságát, Justin Timberlake-t illetve Bebét, a BackIIBlack frontemberét, akinek haját mi is fonjuk.
A több mint 20 éves tapasztalatunk, és a sok száz elégedett Vendég a garancia arra, hogy el tudjuk készíteni az igényeidhez igazodó hosszú távon hordható, tartós, és kevés gondozást ígénylő férfi fonott frizurát.

AFROline férfi hajfonás

A férfi hajfonásnak nincsenek határai.


A zenészek, művészek, és az egyéniségek, influencerek azért kedvelik a férfiak körében a fonott hajat, mert egyedi stílust teremtenek vele, és meghatározzák a divatot.
A sportolók azért kedvelik, mert kényelmes hajviselet, a fonott haj jól tűri az igénybevételt, kevés gondozást ígényel, valamint hosszú távon megőrzi a frizura tartósságát, esztétikumát. A sisakot, fejvédőt viselő sportolók nagyon hálásak a befont hajnak, találkoztunk már jégkorongozóval, autóversenyzővel, pályakerékpáros versenyzővel, öttusázóval, bokszolóval, MMA harcossal is mukánk során. Ezekhez a sportágakhoz a fejre font parketta fonás, vagy hollandfonás a legnépszerűbb férfi hajfonás típus. Az edzések, a versenyek során, a sisakok felvételénél nem kell a hajat igazgatni, gumizni, hogy gyorsan bekerüljön a sisak alá, a sisak levétel után azonnal képernyőképes frizura marad a riportok elkészítéséhez. Vendégeink között voltak kosárlabdázók, röplabdások, focisták, úszók, szörfösök, kézilabdázók, és néhány néptáncos is. Egy ilyen parketta fonást 20-30 perc alatt elkészítünk, és egy két hétig esztétikus maradhat, természetesesen az igénybevételtől függően.

Férfi hajfonás a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság sztárjaival.
Látogasson el az AFROline blogjába, és fedezze fel a férfi hajfonás előnyeit, inspirálódjon, és legyen stílusos, ahogy a 2024-es Foci Európabajnokság játékosai!

 

Különböző stílusok, végtelen lehetőségek


A férfi hajfonás elkészíthető saját hajból, illetve póthajjal is. Saját hajas fonás esetén minimum 15-20 cm hosszú hajra van szükség. A póthajas fonások esetén minimum 15 cm hosszú saját hajhossz szükséges. A póthajas fonásokkal nem csak hosszabbítani, dúsítani tudjuk a hajat, hanem tartóssabb, színesebb, extrább fonott frizurákat lehet készíteni. Az AFROline KANEKALON, vagy JUMBO BRAID póthajak 22 színárnyalatban kaphatók, selymes tapintású vékony szálú póthajak.

Minden hajfonás elkészítéséhez az AFROline POMADE, és JAMPomade hajwaxokat használjuk, melyek esztétikusabb, szebb formákat, és fonatokat eredményeznek, és organikus összetevőinek köszönhetően ápolják a Vendég haját, és fejbőrét.

Hajfonásról beszélve, nem csupán egy egyszerű frizuráról van szó. Egy-egy különleges fonat olyan, mint egy művészeti alkotás összehangolva az arc formájával, a haj textúrájával és a Vendég stílusával. Az eredmény? Egy teljesen egyedi és lenyűgöző megjelenés.

 

Afrofonás férfiaknak


Az afrofonás egy olyan stílus, amit évszázadok óta használnak az afrikai kultúrákban. Ez a technika adja a frizurának azt a karakteres, dús textúráját, amely kifejezi az erős és bátor személyiséget. Számos előnye van az afronásnak. Az afrofonás lehetővé teszi, hogy ki tudd használni a hajad adta lehetőségeket, illetve a rövidebb hajból, könnyen hosszú hajat varázsolhatunk. A tincsek leválasztása számos alakzatban történhet, mellyel stílusosabbá, egyedibbé lehet tenni a férfiak számára afrofonással készített frizurákat. Segít védeni a hajat a környezeti tényezők, mint például a szennyeződésektől, vagy a napfény káros hatásaitól. Kényelmes, hosszú távú hajviselet, akár hónapokig is hordható. Kevés gondozást igényel, a napi karbantartásra kevés időt kell fordítani, azonban az afrofonott hajnak is szüksége van a törődésre, hogy hosszú távon esztétikus maradjon és megőrizzük a saját haj egészségét (pl. hidratálás).

 

Holland fonás, parketta fonás férfiaknak


A holland fonás, parketta fonás egy fejre fonott frizura, amiben a legnagyszerűbb dolog az, hogy lehetővé teszi a stílusok széles választékát. Egy domború, 3D-s hatású fonás, ami lenyűgöző látványt nyújt. Ez az eljárás széleskörűen alkalmazható, legyen szó hosszú, közepes vagy rövid hajról. Akár klasszikus, visszafogott megjelenést szeretnél, akár valami merészebbet és egyedibbet, a holland fonás minden igényt kielégít. Hordhatósági ideje egy-két hét, a megfelelő karbantartás mellett. Saját hajból, és póthajjal is elkészíthető.

A póthajas parketta fonás nem csak színesebbé, egyedibbé varázsolja a megjelenést, de tartósabbá is teszi a frizurát. A leválasztásokkal különböző alakzatok hozhatók létre, melynek csak a képzelet szabhat határt. Akár fénykép alapján is el tudjuk készíteni. A holland fonás, vagy ahogy sokan ismerik, a "fejre fonás", különösen népszerű a férfiak körében.

A hajfonás nem csupán egy egyszerű stílus, hanem a kreativitás és az egyéniség kifejezése.

 

A férfi hajfonás ápolása, karbantartása


A férfi hajfonás ápolásáról, és karbantartásáról Az AFROline POMADE és JAMPomade hajwaxok gondoskodnak, melyek kifejezetten fonott hajra kifejlesztett hajápoló waxok, melyek hidratálják, ápolják, és karbantartják a fonott hajat, és a fejbőrt. A hajmosáshoz az AFROline sampont ajánlunk, mely gyengéden eltávolítja a fonatok közül a szennyeződéseket, behatol a fonatok közé, a póthaj rögzítésének helyére is szórófejének köszönhetően. Könnyen kiöblíthető sampon speciálisan a fonott hajhoz lett kifejlesztve, minden hajtípushoz megfelelő választás.

Engedd szabadjára a kreativitásod, vagy bízd ránk magad, és találjuk meg azt a stílust, ami igazán hozzád illik.

 

Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonáss férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfihajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, hollandfonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Férfihajfonás, afrofonás férfiaknak AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline Férfi hajfonás, férfi afro hajfonás AFROline

A férfi frizurák a legtöbb esetben felnyírt, hajak, és leginkább csak a fejtetőn van elegendő hosszúságú haj a hajfonás elkészítéséhez. Az árainkat a felnyírt haj rész arányaiban alakítjuk ki, bár az árlistánkban a teljes fej fonásának árai találhatók, természetesen a felnyírt hajak esetében arányosan olcsóbb árakat határozunk meg férfi, vagy akár női felnyírt haj esetén is.
A saját hajból készült férfi hajfonások végeit gumis cérnával, vagy szilikonos gumival dolgozzuk el, a póthajas fonatokat pedig, az AFROline Jumbo Braid hajnál összeolvasztjuk, az AFROline KANEKALON hajból készített tincsek végeit, forró vízbe mártjuk. A KANEKALON hajból készült hajfonatok végeit forró vízbe mártva nem csak saját hajas frizura hatását tudjuk kelteni, hanem formázásra, göndörítésre is lehetőséget ad. Ezt a hajvég eldolgozást meg kell ismételni.

Az afro frizura elkészülése során teljes körű tájékoztatást adunk annak otthoni ápolásáról, kezeléséről.

Merj újat kipróbálni! Fedezd fel az AFROline férfi hajfonás világát. Várunk szeretettel, hogy együtt kialakítsuk a hozzád illő stílust!

Áraink:


PARKETTA FONÁS FÉRFIAKANAK

Ára a hossztól és a fonás típusától függ:
Saját hajból: 14.000.- Ft -tól
Póthajjal: 17.000.- Ft -tól

Félparketta saját hajból: 7.000.- Ft -tól
Félparketta póthajjal: 10.000.- Ft -tól

AFROFONÁS FÉRFIAKNAK

Saját hajból: 19.000.- Ft -tól
Póthajjal: 40.000.- Ft -tól
Az árak teljes fejre vonatkoznak, felnyírt haj esetén a felnyírt rész arányaival csökkenek az árak.

Az árak tartalmazzák a munkadíjat,
valamint a felhasznált anyagok költségeit.

POMADE HAJWAX
JUMBO BRAID PÓTHAJ
RAINBOW HAIR
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?