GYEREK HAJFONÁS

AFROline

Hajfonás gyerekeknek

Az AFROline-nál hiszünk abban, hogy a gyerek hajfonás sokkal többet jelent, mint csupán egy hajviselet; ez egy eszköz a gyermek önkifejezésére, önbizalmának növelésére, és egy lehetőség a szülők és gyermekek közötti kötelék erősítésére.

A gyerek hajfonás nem csak egy frizura, hanem egy emlék, amit a kicsik magukkal visznek.
AFROline hajfonás férfiaknak

Ígérjük, hogy segítünk megtalálni a gyerekek számára legmegfelelőbb és legkreatívabb hajfonás variációkat, amelyek kiemelik egyedi stílusukat és személyiségüket,
Nagy hangsúlyt fektetünk a gyermek hajfonások során a biztonságra és a kényelemre. Tudjuk, hogy a gyerekek bőre és haja érzékenyebb, ezért csak a legpuhább és legkímélőbb anyagokat használjuk, hogy a hajfonás élménye minden szempontból pozitív legyen számukra.
Az AFROline Pomade hajwax csak természetes összetevőket tartalmaz, mely nyugodt szívvel ajánlott gyerekek részére is, a hajfonás és a hajformázás során. A Kanekalon póthajunk a legselymesebb hajfonáshoz használható szintetikus póthaj. Hiszünk abban, hogy a korai önbizalomépítésben a gyermekkori hajfonásnak fontos szerepe van, támogatva őket abban, hogy önmaguk legjobb verzióját lássák a tükörben. Személyre szabottan, figyelembe véve minden gyermek egyedi igényeit és kívánságait, hogy a hajfonás élmény legyen számukra.

AFROline gyerek hajfonás

A gyerek hajfonásnak nincsenek határai.


Az AFROline csapata mélyen hisz abban, hogy a gyermekkor a felfedezés, a játék és a szabadság ideje. A hajfonás ebben a szellemiségben több, mint csak egy frizura; egy módszer arra, hogy a gyerekek kifejezzék önmagukat, miközben támogatjuk őket abban, hogy bátran felfedezzék és megmutassák egyediségüket.
A több mint 20 éves tapasztalatunk, és a sok száz elégedett Vendég a garancia arra, hogy el tudjuk készíteni az igényekhez igazodó hosszú távon hordható, tartós, és kevés gondozást ígénylő fonott frizurát, beleértve az egyszerű hajfonatokat gyerekeknek, amelyek ideálisak az iskolai napokra vagy különleges eseményekre. Legyen szó kislány hajfonatokról, copfos hajfonatokról vagy akár a kifinomult parketta fonásról, holland fonásról, dupla fonatról, alkalmi hajfonásról, afrofonásról, nálunk mindent megtalál, hogy gyermeke haja mindig csodálatos legyen.

 

Különböző stílusok, végtelen lehetőségek


A hajfonatok gyerekeknek elkészíthetők saját hajból, illetve póthajjal is. Saját hajas fonás esetén minimum 15-20 cm hosszú hajra van szükség. A póthajas fonások esetén minimum 15 cm hosszú saját hajhossz szükséges. A póthajas fonásokkal nem csak hosszabbítani, dúsítani tudjuk a hajat, hanem tartóssabb, színesebb, extrább fonott frizurákat lehet készíteni. Az AFROline KANEKALON, vagy JUMBO BRAID póthajak 22 színárnyalatban kaphatók, selymes tapintású vékony szálú póthajak.

Minden hajfonás elkészítéséhez az AFROline POMADE, és JAMPomade hajwaxokat használjuk, melyek esztétikusabb, szebb formákat, és fonatokat eredményeznek, és organikus összetevőinek köszönhetően ápolják a Vendég haját, és fejbőrét.

Csapatunk, mely elkötelezett a kiválóság és az innováció mellett, személyre szabott tanácsadással és oktatással segíti a szülőket és gyermekeket a tökéletes hajfonatok kiválasztásában, és annak otthoni ápolásában, karbantartásában. Minden, amire szüksége lehet, legyen az póthaj, Pomade hajwax, kiegészítők vagy hajékszerek, egy helyen megtalálható, hogy a gyermek hajfonása egyszerű, élvezetes és stílusos legyen.

 

Hajfonás gyerekeknek


- Parketta Fonás és Holland Fonás:

Ezek a kifinomult technikák különleges eseményeken különösen szembetűnőek.

- Copfos Hajfonatok:

Játékos és praktikus, tökéletes választás aktív napokra.

- Afrofonás gyerekeknek:

Praktikus, és kreatív választás iskolai napokra és szabadidős tevékenységekre egyaránt, mivel tartós, kevés karbantartást igényel és segít megkönnyíteni a reggeli készülődést.

- Fejtető Fonás:

Modern, kreatív, és kiemeli a gyermek természetes szépségét.

- Egyszerű Hajfonatok Gyerekeknek:

Ideális megoldás mindennapi viselethez, kényelmes és stílusos.

- Kislány Hajfonatok:

Lélegzetelállítóan gyönyörű választás különleges alkalmakra.

Rendszeresen frissülő tartalmunkkal inspiráljuk a szülőket, hogy kreatív megoldásokkal örömet szerezzenek gyermekeiknek. Felejtse el a reggeli rohanást, a hajfonatok tartósságának köszönhetően gyermeke egész nap tökéletesen ragyogni fog. Lépjen kapcsolatba velünk, és foglalja le gyerek hajfonási időpontját!

 

Holland fonás, parketta fonás, fejtető fonás


Az AFROline-nál a gyermek hajfonás művészete mellett egy vidám és barátságos környezetet biztosítunk, ahol minden gyermek sztár lehet. A holland fonás, parketta fonás fejre fonás. Hordhatósági ideje egy-két hét, a megfelelő karbantartás mellett. Saját hajból, és póthajjal is elkészíthető.

A póthajas parketta fonás nem csak színesebbé, egyedibbé varázsolja a megjelenést, de tartósabbá is teszi a frizurát. A leválasztásokkal különböző alakzatok hozhatók létre, melynek csak a képzelet szabhat határt. Akár fénykép alapján is el tudjuk készíteni. A holland fonás, vagy ahogy sokan ismerik, a "fejre fonás", különösen népszerű a gyerekek körében. A parketta hajfonás nem csak egy stílusos megoldás, hanem praktikus is, különösen a gyerekek számára. Segít a hajat távol tartani az arcuktól játék vagy sportolás közben, így nem zavarja őket tevékenységeik során. Emellett, a hajfonatok hosszabb ideig megőrzik formájukat, így kevesebb reggeli készülődéssel jár.

A hajfonatok szépségét tovább emelhetjük, ha különleges hajékszereket és gyöngyöket fűzünk bele. Ez nem csak a hajat teszi szebbé, de a gyerekek is élvezik a kreatív folyamatot.

 

A gyerek hajfonás ápolása, karbantartása


A hajfonatok gondozása kulcsfontosságú a hosszantartó, szép eredmény érdekében. Használjunk minőségi hajápoló termékeket, mint amilyenek az AFROline kínálatában is megtalálhatóak. A Pomade hajwax segít megtartani a fonatok formáját, miközben hidratálja a hajat. A gyerek hajfonás ápolásáról, és karbantartásáról Az AFROline POMADE és JAMPomade hajwaxok gondoskodnak, melyek kifejezetten fonott hajra kifejlesztett hajápoló waxok, melyek hidratálják, ápolják, és karbantartják a fonott hajat, és a fejbőrt. A hajmosáshoz az AFROline sampont ajánlunk, mely gyengéden eltávolítja a fonatok közül a szennyeződéseket, behatol a fonatok közé, a póthaj rögzítésének helyére is szórófejének köszönhetően. Könnyen kiöblíthető sampon speciálisan a fonott hajhoz lett kifejlesztve, minden hajtípushoz megfelelő választás.

Az afrofonásról: A saját hajból készült gyerek hajfonások végeit gumis cérnával, vagy szilikonos gumival dolgozzuk el, a póthajas fonatokat pedig, az AFROline Jumbo Braid hajnál összeolvasztjuk, az AFROline KANEKALON hajból készített tincsek végeit, forró vízbe mártjuk. A KANEKALON hajból készült hajfonatok végeit forró vízbe mártva nem csak saját hajas frizura hatását tudjuk kelteni, hanem formázásra, göndörítésre is lehetőséget ad. Ezt a hajvég eldolgozást meg kell ismételni. Az afro frizura elkészülése során teljes körű tájékoztatást adunk annak otthoni ápolásáról, kezeléséről.

Kiemelt figyelmet fordítunk a tartós hajfonásra, így gyermekének a kalandos napok során is megőrzi hajának tökéletes állapotát.

 

Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Férfihajfonás, parketta fonás férfiaknak AFROline Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek Gyerek hajfonás AFROline afrofonás parketta fonás Hajfonatok gyerekeknek

Amikor a gyerek hajfonásról esik szó, sokan csak egy egyszerű, praktikus megoldásra gondolnak, amely a hajat távol tartja gyermekünk arcától. Azonban, ha mélyebben beleásunk ebbe az ősi szépségművészetbe, felfedezhetjük annak valódi potenciálját: a hajfonás nem csupán kényelmi szempont, hanem egyben stílus és önkifejezés eszköze is.

Amennyiben személyre szabott tanácsra van szüksége vagy érdeklik a hajfonási technikák, jelentkezzen be hajfonás tanfolyamainkra. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megtanítsák Önnek a legjobb módszereket. Keresse meg a legfrissebb trendeket és ötleteket oldalunkon. Bemutatjuk, hogyan készítheti el Ön is, lépésről lépésre azokat a frizurákat, amelyek garantáltan feldobják gyermeke megjelenését. Tudjon meg többet a különböző hajtípusokhoz illő fonási technikákról, és válassza ki a tökéletes stílust gyermeke számára! Azt valljuk, hogy a tudás hatalom. Ebben a szellemben az AFROline célja, hogy nem csak minőségi termékeket, és szolgáltatásokat biztosítson, hanem oktatást is nyújtson ügyfeleinek a gyerek hajfonásának legjobb technikáiról. Workshopjainkon és online oktatóanyagainkon keresztül megmutatjuk, hogyan készíthetők el a legnépszerűbb hajfonatok lépésről lépésre.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy gyermeke haja mindig lenyűgöző legyen. Látogasson el hozzánk, és engedje meg, hogy mi segítsünk ebben!

Gyerek hajfonás Áraink:


DUPLA FONAT,KÉT COPFOS HOLLAND FONÁS GYEREKEKNEK

Ára a hossztól és a fonás típusától függ:
Saját hajból: 4.500.- Ft -tól
Póthajjal: 6.500.- Ft -tól

PARKETTA FONÁS, FEJRE FONÁS GYEREKEKNEK

Ára a hossztól és a fonás típusától függ:
Saját hajból: 11.000.- Ft -tól
Póthajjal: 14.000.- Ft -tól

Félparketta saját hajból: 7.000.- Ft -tól
Félparketta póthajjal: 9.000.- Ft -tól

AFROFONÁS GYEREKEKNEK

Saját hajból: 15.000.- Ft -tól
Póthajjal: 15.000.- Ft -tól+tincsenként 1.000.- Ft-tól
Az árak teljes fejre vonatkoznak. Felnyírt haj esetén a felnyírt rész arányaiban olcsóbb árat biztosítunk.

Az árak tartalmazzák a munkadíjat,
valamint a felhasznált anyagok költségeit.

Az árak 0-10,12 éves korig értendők. A gyerek hajfonás árai a testmagasság, a hajas fejrész méretétől, a haj mennyiségétől változhatnak.

POMADE HAJWAX
JUMBO BRAID PÓTHAJ
RAINBOW HAIR
GLITTER SZÁL
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?