TRESSZCSAT

AFROline

TRESSZCSAT

Az AFROline tresszcsat a sorokba felfűzött, (tresszelt hajak) otthoni rögzítésére alkalmas. Azok számára használatos termék, akik nem szeretnék a meghosszabbított frizurát hetekig, hónapokig a fejükön viselni, akár munkájuk, akár életvitelük, vagy csak igényeik miatt, esetleg, csak egy-egy alkalomra szeretnék a hajhosszabbítás előnyeit élvezni a csatos hajhosszabbítás minden előnyével. Alkalmakra, esküvőre, bálokra, rendezvényekre, divatbemutatókra, alkalmakra gyorsan és házilag akár óránként megújuló színű és hosszúságú frizurák készíthetők a tresszcsatok segítségével. Felhasználásához nincsen szükség szaktudásra, a póthaj bármikor ezen csatok segítségével felrakható, és hordható, valamint levehető.

A tresszcsatokat a fej méretéhez feldarabolt sorokba felfűzött hajak két végéhez, varrócérnával odavarrjuk, hosszabb sorok esetén középre is szükséges egy csatot elhelyezni. A csatos hajpótláshoz akár európai, indiai, ázsiai, vagy FUTURA tresszelt, sorokba felfűzött hajak is alkalmasak. A különböző hajak tulajdonságairól a megfelelő menüpontokban adunk tájékoztatást.

 

Tresszcsat FEKETE AFROline
FEKETE
Tresszcsat SÖTÉTBARNA AFROline
SÖTÉTBARNA
Tresszcsat KÖZÉPBARNA AFROline
KÖZÉPBARNA
Tresszcsat VILÁGOSBARNA AFROline
VILÁGOSBARNA
Tresszcsat SZŐKE AFROline
SZŐKE

A csatos hajhosszabbítás előnye, hogy a póthaj élettartama többszörösére növelhető, mert nincsen kitéve állandóan a külső károsító hatásoknak, amennyiben ilyenkor levesszük a póthajat. Ezek a hajfestés, forró hajszárítózás, dauerolás, erős fésülés, klóros uszoda, és sós tenger víz..... stb. Hátránya, hogy a rögzítés nem annyira erős, és stabil, mint a szalonokban elvégzett hajhosszabbítási, hajdúsítási technológiák. A felhasznált póthaj kezeléséről, és tulajdonságairól mindig kérjen szakszerű tájékoztatást a vásárlás helyén.
3 méretben, és 5 színben: FEKETE, SÖTÉT BARNA, KÖZÉP BARNA, VILÁGOS BARNA, valamint SZŐKE színekben kapható.
A tresszcsatok megvásárolhatók üzletünkben, vagy a GLS futárszolgálattal, utánvétes csomagként házhoz szállítással, és viszonteladói hálózatunkon keresztül, partnereinknél. Megrendelését, amennyiben házhoz szállítással szeretné megvásárolni termékeinket, a megrendelő űrlapunk kitöltésével, e.mail küldésével, vagy telefonszámainkon juttathatja el cégünk részére.

Áraink:


TRESSZCSAT 1db: 300.- Ft

A tresszcsat árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL
FUTURA HAJ CLIP&GO
FUTURA HAJ CSATOS PACK
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?