HAJHOSSZABBÍTÁS

tanfolyam

HAJFONÁS

tanfolyam


Hollandfonás tanfolyam, Afrofonás tanfolyam

HAJHOSSZABBÍTÁS TANFOLYAM
HAJFONÁS TANFOLYAM
HOLLANDFONÁS TANFOLYAM
AFROFONÁS TANFOLYAM

időpontok

Egy, illetve két napos
kúrzusok!

csoportok

Kis létszámú,
4-5 fős csoportok.

kedvezmények

Szakmai árak,
Kedvezmények,
Terméktámogatás

AFROline hajhosszabbítás-hajfonás tanfolyam

MIÉRT AZ AFROline TANFOLYAM A MEGFELELŐ VÁLASZTÁS?

Bármilyen karrierbe vág valaki, a szakmai fejlődés kulcsfontosságú tényező. Az AFROline hajhosszabbítás, vagy hajfonás tanfolyama a szépségiparban dolgozók, vagy azok számára akik szeretnének ebben az iparágban újként helytállni, egy lehetőséget kínál arra, hogy megtanulják a legújabb hajfonási és hajhosszabbítási technikákat. Azonban, mint bármely más új dolog, a tanulás során kihívásokkal és akadályokkal szembesülhetünk. Ezekhez a tanfolyamokhoz nincs szükség szakmai előképzettségre, ugyan előnyt jelenthet, mert olyan dolgok mint a haj leválasztása, az eszközök helyes tartása, bizonyos a kézmozdulatok már egy gyorsabb tanulási időt eredményezhetnek, ugyanakkor, előfordulhat hátrány is pont ezekből az előnynek vélt berögzült folyamatokból, mozdulatokból, melyek például egy hajfonás során sokkal nehezebben felülírhatók. Gyakori, hogy fodrász képzettséggel nem rendelkező Tanuló gyorsabban halad, mert nincsenek olyan berögzült mozdulatai, melyek a hajfonás, és a hajhosszabbítás során inkább hátrányt jelentenek, mint előnyt.

- Az AFROline hajfonás, és hajhosszabbítás tanfolyama éppen azért olyan különleges, mert személyre szabott oktatást kínál, amely az egyén szükségleteire van szabva. Az első lépés a tanulási folyamatban az elméleti oktatás, ahol megismerkedhetnek tanulóink a hajak típusaival, fajtáival, előkészítésükkel, ápolásukkal, valamint a hajhosszabbításhoz, hajfonáshoz szükséges eszközökkel, kellékekkel és gépekkel.
- A második lépés az üzletpolitika, ahol megtanítjuk, hogy hogyan lehet kiválasztani a vendégek hajtípusának megfelelő hajat, hogyan kell előkészíteni és feldolgozni a póthajakat, és hogyan kell otthoni ápolásról gondoskodni. Emellett megtanítjuk, hogyan lehet eltávolítani a póthajakat és hogyan kell elkészíteni őket az újra felhelyezéshez. Közben beszélni fogunk a Vendég megszerzéséről, kezeléséről, megtartásáról.
- A harmadik lépés a gyakorlati rész, ahol megtanítjuk a hajhosszabbítási és hajfonási technikák apró fortélyait. A tanfolyam során minden eszközt, gépet, gyakorló hajat és babafejet biztosítunk! Itt megmutatunk minden egyes részletet, trükköt, praktikát, tapasztalatot, így azonnal el tudják kezdeni tanulóink gyakorolni és fejleszteni a készségeiket.
- A negyedik és utolsó lépés az AFROline hajfonás tanfolyamának sikeres vizsgája, amelynek teljesítése után egy viszonteladói körben segítséget kapnak tőlünk a diákjaink, a vállalkozásuk kibővítéséhez. Így nem csak a saját szakmai előrehaladásuk, de az üzletük, és szakmai fejlődésük is garantált.

Azt javasoljuk, hogy bátran jelentkezzen az AFROline hajfonás, vagy hajhosszabbítás tanfolyamára, és kezdje el a szakmai fejlődését! Nekünk elhiheti, hogy amikor a nehézségekkel szembesül, azok csak lehetőségek, hogy fejlődjön és előre lépjen a céljai felé, és mi nem engedjük el a kezét. Az AFROline hajhosszabbítás, és hajfonás tanfolyama segíteni fog Önnek a saját céljai, álmai elérésében, és bármikor visszajöhet hozzánk, ha valamire nem emlékszik, vagy nem úgy sikerül, ahogy a tanfolyam során megtanultuk. Nem hagyhatja ki ezt a kiváló lehetőséget!

ELSŐ LÉPÉS
ELMÉLETI OKTATATÁS

A tanfolyamok során megismerkedhetsz a hajak típusaival, fajtáival, előkészítésükkel, ápolásukkal, valamint a hajhosszabbításhoz szükséges eszkök kellékek gépek szakszerű felhasználásait sajátíthatod el.
MÁSODIK LÉPÉS
ÜZLETPOLITIKA

Sokat fogsz hallani a Vendég hajtípusának megfelelő haj kiválasztásáról, a hajak előkészítéséről, feldolgozásáról, és a kész frizura otthoni ápolásáról. A póthajak eltávolításáról, és előkészítéséről az újra felhejezéshez.
HARMADIK LÉPÉS
GYAKORLATI RÉSZ

A gyakorlati részben lépésről lépésre haladva elsajátíthatod a hajhosszabbítási, hajdúsítási technikák apró fortélyait. Ehhez minden eszközt, gépet, gyakorló hajat, babafejet biztosítunk!
NEGYEDIK LÉPÉS
VIZSGA

A sikeres vizsga után egy viszonteladói körben kapsz segítséget tőlünk vállalkozásod kibővítéséhez.Ezek után nem marad más hátra, mint a sok gyakorlás!!!
ELSŐ LÉPÉS
ELMÉLETI OKTATATÁS

A tanfolyamok során megismerkedhetsz a hajak típusaival, fajtáival, előkészítésükkel, ápolásukkal, valamint a hajhosszabbításhoz, hajfonáshoz szükséges eszkök kellékek gépek szakszerű felhasználásait sajátíthatod el.
MÁSODIK LÉPÉS
ÜZLETPOLITIKA

Sokat fogsz hallani a Vendég hajtípusának megfelelő haj kiválasztásáról, a hajak előkészítéséről, feldolgozásáról, és a kész frizura otthoni ápolásáról. A póthajak eltávolításáról, és előkészítéséről az újra felhejezéshez.
HARMADIK LÉPÉS
GYAKORLATI RÉSZ

A gyakorlati részben, lépésről
lépésre haladva, tanulhatod
meg a hajhosszabbítási, hajfonási technikák apró fortélyait. Ehhez minden eszközt, gépet, gyakorló hajat, babafejet biztosítunk!
NEGYEDIK LÉPÉS
VIZSGA

A sikeres vizsga után egy viszonteladói körben kapsz segítséget tőlünk vállalkozásod kibővítéséhez. Ezek után nem marad más hátra, mint a sok gyakorlás!!!

Áraink:


HŐILLESZTÉS TANFOLYAM

1 napos 48.000.- Ft


MIKROGYŰRŰZÉS TANFOLYAM

1 napos 48.000.- Ft


CSOMÓZÁS TANFOLYAM

1 napos 48.000.- Ft


HAJFELVARRÁS TANFOLYAM

1 napos 48.000.- Ft


HŐILLESZTÉS-MIKROGYŰRŰZÉS TANFOLYAM EGYÜTT

1 napos 80.000.- Ft


CSOMÓZÁS-HAJFELVARRÁS TANFOLYAM EGYÜTT

1 napos 80.000.- Ft


MIND A 3 HAJHOSSZABBÍTÁSI TECHNIKA

2 napos 120.000.- FtAFROFONÁS TANFOLYAM

1 napos 120.000.- Ft


PARKETTAFONÁS, HOLLAND FONÁS TANFOLYAM

1 napos 48.000.- Ft

JELENTKEZZ BE ONLINE

Mit hozz magaddal?

Két ügyes kezet, és jókedvet!

AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?