JAMPOMADE KRÉM HAJWAX

AFROline krém hajwax

JAMPOMADE KRÉM HAJWAX

Az AFROline JAMPomade krém hajwax, natúr hajhoz, fonott frizurához, afrofonáshoz, hollandfonáshoz alkalmas hajwax. A shevaj, az argánolaj, a barackmag olaj, és a méhviasz jótékony hatásait biztosító termék. Selymes, A, E, F-vitaminokat és számos hajápoló hatóanyagot tartalmazó, könnyen kezelhető, megfelelő hajformázást biztosító krém hajwax.

A sheavaj: A-, E- és F-vitaminban gazdag, hidratáló, bőrgyulladás, korpásodás kezelésére jótékony hatású, megóvja a hajszálakat és a fejbőrt az időjárás viszontagságaitól, a száraz hajszálakon védőréteget képez, be is épül a töredezett hajszálakba, ezáltal puhítja, rugalmasabbá teszi azt.

Az argánolaj: A- és E-vitamint, rengeteg antioxidánst, linolénsavat, és ásványi anyagot tartalmaz, amely segít helyreállítani a töredezett, roncsolt hajvégeket, hatékony hajkondicionáló, fényt, vitalitást ad a hajnak, segíti a hajhullás megszüntetését és serkenti az új hajszálak növekedését.

A barackamgolaj: selymes, A- és E-vitaminban gazdag, kevésbé zsíros, ugyanakkor vitalitást kölcsönöz, regenerálja, tonizálja a hajat.

A méhviasz: a sejteket regenerálja, gyulladásgátló hatása nyugtatja, erősíti a fejbőr ellenállását az UV sugarakkal szemben, lágyítja a hajat, és a fejbőrt és védi a kiszáradástól.

 

Natúr hajhoz és hajfonáshoz ajánljuk. Használható hajfonáshoz, a tenyérben és az ujjvégeken szétoszlatva, a fonás során a hajszálak selymes, ugyanakkor megfelelően tapadós bevonatot kapnak, nem szálkásodnak. A hajwax megkönnyíti a fonott frizura elkészítését, és esztétikusabbá teszi a fonatokat, ápolja a hajat, hajvégeket és a fejbőrt.
Natúr hajhoz, mindennapos használathoz, hajformázáshoz, hajápoláshoz, és a fonott tincsek karbantartásához: egy diónyi nagyságú hajwaxot a tenyérben szétoszlatva a törölközőszáraz hajra, hajvégekre alkalmazzuk.

Kiválóna alkalmas göndör hajhoz, gyűrűs afrohajhoz. A fürtöket egyben tartja, nem szálasodik a frizura. Puhítja, ápolja, a vastagszálú göndör fürtöket, egészséges fényt ad a hajnak.

A JAMPomade használata során a haj egész nap formában marad, és újra formázható. Közepesen fényes, nagyon jó tartású, az organikus összetevőknek köszönhetően természetes fényt kölcsönző, krémes állagú pomádé. Maximális tartósságot biztosít. Az AFROline JAMPomade elég erős a legigényesebb területeken, ugyanakkor elég puha, hogy könnyen használható, és felhordható legyen.

Áraink:


POMADE hajápoló wax: 3.160.- Ft
160 ml

A JAMPomade hajwax árak: bruttó árak,
a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.
Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

JAMPomade krém hajwax hajfonáshoz AFROline
JAMPomade krém hajwax
MEGRENDELEM

30.000.- Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás díjtalan.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSRÓL

AFROline póthaj shop

POMADE
KERATIN OLDÓ
AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig
Segíthetünk?