FUTURA HAJ

tincsezett

FUTURA HAJ tincsezett

Az AFROline FUTURA tincsezett haj egy szintetikus alapanyagú műhaj.
Legnagyobb előnye, kedvező ára, és sokoldalú felhasználhatóságában rejlik.

A FUTURA tincsezett hajat, alakalmi viselethez, haj színesítéséhez, illetve hajhosszabbításhoz ajánljuk. Egy hőillesztő, vagy ultrahangos gép segítségével könnyen, és gyorsan felhelyezhető, ezért nem csak teljes hajhosszabbítás elkészítésére, hanem egy frizura színesítéséhez, felfrissítéséhez is alkalmas. A csomag tartalma: 10 db egyenként 1; 1,5; és 2 grammos a végein keratin lapokkal ellátott hajtincs.

A Futura tincsezett haj 10 színben és három méretben vásárolható meg.

FUTURA tincsezett haj

Áraink:

 

FUTURA tincezett haj 40cm (10 gramm): 980.- Ft

FUTURA tincezett haj 60cm (15 gramm): 980.- Ft

FUTURA tincezett haj 80cm (20 gramm): 980.- Ft

 

Az árak bruttó árak a 27%-os Áfá-t tartalmazzák.

Viszonteladóknak, vagy nagy mennyiség vásárlása estén,
nagykereskedelmi árakkal szolgálunk.

Ez a típusú műhaj hasonlít leginkább az emberi hajhoz. A hajhosszabbítás, hajdúsítás alkalmi viseletéhez, kipróbálásához, de hosszú távú hordásához is ajánljuk.
Hordhatósága kb.: 1-3 hónap.


A FUTURA HAJ TINCSEZETT GÖNDÖRÍTHETŐ, és VASALHATÓ!


180 Celsius fokig hevíthető, ezért alkalmi, és extrém frizurák készítésére is alkalmas. Kizárólag elektromos hajsütővassal, vagy hajvasalóval lehet formázni a hajat, melyeken a hőfok szabályozható.

A FUTURA hajat festeni tilos, szárítani langyos hajszárítóval lehetséges. Az AFROline FUTURA haj, mint minden haj, különleges ápolást és törődést igényel. Vásárlóink, és viszonteladóink minden termékünk használatáról, kezeléséről, és otthoni ápolásáról, szakszerű tájékoztatást kapnak, mely itt az oldalunkon a vásárlói tájékoztatóban, valamint a termékeink csomagolásán is elérhetők.

A tincsezett FUTURA hajak megvásárolhatók személyesen, üzletünkben, vagy a GLS futárszolgálattal, utánvétes csomagként házhoz szállítással, és viszonteladói hálózatunkon keresztül, partnereinknél. Megrendelését, amennyiben házhoz szállítással szeretné megvásárolni termékeinket, itt a megrendelő űrlapunk kitöltésével, e.mail küldésével, vagy telefonszámainkon juttathatja el cégünk részére.

Futura póthaj AFROline

FUTURA tincsezett haj méretek

AFROline póthaj shop 
AFROline
TELEFON
+36 1 420 42 77
MOBIL
+36 20 567 42 20
CÍMÜNK
BUDAPEST XXI. KER

1213 Erdész utca 16.

ÍRJ e.mail-t!
NÉZZ KÖRÜL!
NYITVARTÁS: H-P: 9-19 óráig, Szo: 9-16 óráig